2 Kasım 2007 Cuma

Hoodia Gordonii'nin Etkileri

Hoodia Gordonii'yi kilo vermede mucizevi ilaç olarak piyasaya sürmeden önce bir sürü araştırma ve geliştirme çalışmaları yapılmıştır.

Hoodia Gordonii'nin iştahınızı güvenle azalttığı ve günlük kalori alımınızda 1000 kaloriye kadar düşme sağladığı bilimsel olarak ortaya konumuştur. Çalışmalar gösterdi ki diyetlerini Hoodia Gordonii alımıyla destekleyenlerde herhangi bir yan etki gözlemlenmemiştir. Hoodia Gordonii içeren yağ yakıcı tabletler alındığında P57 adı verilen molekül açlık hissinin engellenmesini sağlamaktadır.

Hoodia Gordonii yüzyıllardır Kalahari çölündeki yerlilerin uzun av seferlerinde açlığı ve susuzluğu giderici olarak kullanılmaktaydı. Buşman kabileleri uzun av seferlerinde hoodia gordonii'yi diernci arttırması ve açlık susuzluk hissini bastırması için kullanmaktaydı.

Uluslar arası piyasada Hoodia Gordonii'nin iştah kesmede en etkili ürün olduğu konusunda herkes hemfikirdir.

Hoodia Gordonii bileşeni , kilo denetimi programına yardımcı olan yeni ve çığır açıcı bir buluştur. Hoodia Gordonii günümüzde açlık ve susuzluk hissini önleyici bir diyet takviyesi olarak kamuoyunda bütün dikkatleri üzerine çekmiştir. Hoodia gordonii takviyesinin iştah kontrolünde en etkili yöntem olduğunda biz de iddialıyız. Mevcut 20 nin üzerinde Hoodia bitki çeşidi olduğu halde ; sadece gordonii çeşidi kilo vermenizi sağlayacak iştah kesen içeriğe sahiptir. Piyasada mevcut bir sürü iştah kesici takviye ve hapın aksine , Hoodia gordonii'nin bir yan etkisi bulunmamaktadır. Yine de Hoodia Gordonii takviyesi alacak kişilerin önce doktorlarına danışmalarını tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok: