2 Kasım 2007 Cuma

Hodoba ( Hoodia Gordonii ) Yan Etkileri Varmı ?

Hodoba ( Hoodia Gordonii ) Yan Etkileri Varmı ?

Günümüzde Hoodia Gordonii kullanmanın faydaları geçmişte olduğundan çok daha önemlidir. Hoodia tabletleri , kilo kaybında etkili olacak şekilde zenginleştirilmiştir. Piyasada mevcut sağlık amaçlı kullanılan bitkilerle kıyaslandığında , Hoodia'nın etkinliği çok daha fazladır ve bütün dünyadaki bilimsel çevrelerde kabul görmektedir.

Unutmayın ki Hoodia tabletlerini kullanma metodunda diyet yapmazsınız çünkü hoodia sizin iştahınızı azaltır.Açlık hissetmezsiniz ve sizi sağlıklı ve enerjik tutar. Hoodia Gordonii tabletleri uyarıcı içermez ve yan etkileri yoktur.

Hoodia Gordonii'nin hiçbir zararlı yan etkisi şimdiye kadar raporlanmadığı gibi yıllardır Afrikadaki besin zincirinin içerisinde yer almaktadır. Afrika daki dünyanın en eski kabileleri binlerce yıldır uzun av seferlerinde açlıklarını bastırmak için hoodia kökü yemektedirler. Bu bitkiyi binlerce yıldır kullanmakta olan yerli kabilelerde Hoodia Gordonii ile ilgi bir yan etki görülmediği de teyit edilmektedir.

Hoodia Gordonii bir ilaç olarak değil bir besin olarak kabul edilmektedir. Hoodia Gordonii'nin tek yan etkisi yeterli miktarda besin tüketilmemiş bile olsa beyne tokluk hissi verdiğidir. Eğer çok enerji gerektiren zorlu aktivitelerde bulunulacaksa Hoodia Gordonii'nin alımında bu konu göz önünde bulundurulmalıdır .

Hiç yorum yok: