2 Kasım 2007 Cuma

DiyetMax

Kilolu olmak, hem sağlık açımızdan, hemde fiziksel görüntümüz açısından, hepimizi rahatsız eden bir durumdur. Amerika'da yıllarca yapılan deneyler ve testler sonucunda; harika bir diyetmax bant gerçekleştirildi. Diyetmax bant'ı kullanan milyolarca kişi, fazla kilolarını kaybetti. Diyetmax'in en önemli özelliği, kendine özel menüsü olması. Diyetmax ile birlikte uygulanan bu menu ile birlikte, 1 AYDA 8 iLA 12 kilo vermek, işten bile değil. Özel menüsü kesinlikle diyet menüsü değildir...

Menüler özel olup; kesinlikle diyet menüleri değildir. Diyetmax ile kullanmak için SB Corporations Uzman Hekimleri tarafından hazırlanmıştır. Başka diyet ürünleriyle beraber veya yalnızca menüleri uygulamayınız. Sağlığınız bozulur ve kilo alırsınız. 2 hafta diyetmax ile beraber menülerini kullandığınız takdirde; metabolizmanıza bağli olarak, 1 ayda 8 ila 12 kilo verebilirsiniz. Menülerimizde miktar verilmemiştir. Yemeklerden istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Kendinize uygun menü de yapabilirsiniz. Tek şart aç kalmamak ve yemek yemek...

Diyetmax'ı kullanmak çok kolay. 1 aylık paketinde 30 adet diyetmax bant bulunuyor. 24 saate bir tanesini kullanıyorsunuz. Omuzunuza veya sırtınıza yapıştırıyorsunuz. Hemen Çalışmaya başlıyor. Yapıştırdıktan sonra, kendi kendine düşmez. Her gün banyo yapıyorsanız, banyodan sonra kullanmalısınız. Cildiniz kuru ve yağsız olmalı. Her gün aynı yere yapıştırmayınız. Kesinlikle hiç bir yan etkisi yoktur. Diyetmax'ın ihtiva ettiği doğal maddeler, cildinizin altından, kılcal damarlar vasıtasıyla kana karışarak, metabolizmanızı dengelemeye başlayacaktır.. Hemen hemen herşeyi yiyerek kilo verdirmesi en büyük ozelliği.


Lütfen özel ambaljında rutubetsiz ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Diyetmax son kullanma tarihi yoktur. Muhakkak paketinizi actiktan sonra 1 ay kullanarak, bitiriniz. Muhakkak paketinizi actiktan sonra 1 ay kullanarak, bitiriniz.

Kilonuza kavuştuğunuzda, ara verebilir; daha sonra ihtiyaç duyarsanız tekrar kullanabilirsiniz. 2 hafta diyetmax ile beraber menulerimizi kullandiginiz takdirde; 3 ila 5 kilo verceksiniz. Menulerimizde miktar verilmemistir. Yemeklerden istediginiz kadar yiyebilirsiniz. Kesinlikle menu disana cikmayiniz ve ac kalmayiniz. Sayet diyetmax kullanmiyorsaniz, menuleri uygulamayiniz. Kilo almaya baslarsiniz. Menu listelerini uygulamada hic bir zorluk yoktur. Evlerimizde kolayca hazirlanan yemeklerdir.

Hiç yorum yok: